2015. február 18., szerda

HARIBO HAPPY COLA: TÖLTÖTT KÓLÁSÜVEG ALAKÚ GUMICUKOR

Egy újabb vidám nap, egy újabb vidám nasi.


Itthon ez a legújabb változata a Haribonak, holott már legalább 2 éve piacon van, legalábbis a németeknél. Sőt ott egy ideig meggyes-kólás ízben is lehetett kapni.
Ettől függetlenül örüljünk inkább annak, hogy végre itt van és megkóstolhatjuk. A zacskója már nyerő. Az ezüst színű tasakban jól mutatnak a barna-fehér kólásüvegek.

A Haribo honlapján ezt írják róla:

"A Happy Cola termékdarabkák kólaízű szirup töltelékkel készülnek. Az üdítő savanykás íz élményt a citromos habcukor talp garantálja!"
 


A látvány lenyűgözőbb, mint az illata. Kimondottan büdös, enyhe trágya szaga van. Viszont tény, hogy a halványbarna gumicukron áttetsző sötétbarna töltelék és a hófehér habtalp nagyon gusztán néz ki együtt.


Ha kezdeti rossz benyomásainkat leküzdöttük, akkor azért kóstoljuk meg, ugyanis szerencsére, az íz kárpótol mindenért. Valóban, ahogy írták kellemesen savanykás, bár inkább citormos-vaníliás, semmint kóla ízű. Enyhén azért néha az is felbukkan. A töltelékkel önmagában ne nagyon próbálkozzunk, mert ragacsos, nyúlós állaga van és ízben is elég tömény. Viszont a többi elemmel nagyon jó harmóniában van. Mindezek mellett az állaga is zseniális. Jó puha és csak enyhén gumis.


Összetétel: glükózszirup, cukor, szőlőcukor, zselatin, citromsav, aroma, méhviasz fehér és sárga, karnaubaviasz, trinatriumcitrát, karamellszirup,karragén




Video a termékről:


MÉG TÖBB HARIBO:

TEETH: HABOS FOGSOROK
SÜSSE MAUSE: HABEGEREK
SOFT KISS: CSOKIS HABCUKROK
DIE SCHLÜMPFE SAURE: SAVANYÚ HUPIKÉK TÖRPIKÉK
DINOSAURIER: DINOSZAURUSZOK
SUPER MIX
BALLA BALLA COLA
FUNNY CUBES
TANGFANTASTICS
COLOR-RADO
TROPIFRUTTI BRAZIL MIX
CRAZY PYTHON: SZÍNES GUMIKÍGYÓK
TOP STAR MIX
HOT STICKS
FUN GUMS BRAZIL
KOALA TATZEN
CHAMALLOWS BRAZIL
PINK/GRÜN PHANTASIA
MINI SZALONCUKOR
LIEBESHERZEN
PASTA FLAGGA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése